Galerie H10a 3 juli weer open!

geplaatst in: Algemeen | 0

Galerie H10a, vernoemd naar het adres Hoofdstraat 10a (naast de Maria kerk),
is nieuw in Apeldoorn.
Oprichters Iris Burghout, Sandy Heemskerk, Hedy de Greef en Roel Ottow hebben er zin in: “We kunnen in deze enorme ruimte die Woonmensen beschikbaar heeft gesteld ons eigen werk en dat van collega’s prachtig presenteren. Het pand is eigenlijk een grote etalage, waar onze schilderijen en ruimtelijke werken prima tot hun recht komen. We zijn van plan iedere eerste zondagmiddag van de maand (koopzondag) en op afspraak open te zijn.”
Het viertal kent elkaar al langer, zijn allen aktief in de professionele kunstwereld, en hebben nu hun krachten gebundeld.
“Galerie H10a maakt ons werk zichtbaarder in onze thuisstad Apeldoorn. We willen een laagdrempelige galerie zijn, iedereen is welkom om te kijken, om kunst te ervaren. We richten ons op hedendaagse, professionele kunst, iedere kunstenaar heeft een eigen stijl en thematiek. Overeenkomst is de bezieling, schoonheid en kracht die in ons werk en dat van onze collega’s te vinden is.”

Zondag 3 juli opent Galerie H10a haar deuren, van 13 tot 17 uur, met werk van de oprichters en gastexposant Ingrid Verheul.
Meer informatie vind u op www.h10a.nl.