Cursusaanbod Volksuniversiteit Stedendriehoek

geplaatst in: Algemeen | 1

Volksuniversiteit StedendriehoekMet ruim 100 cursussen verspreid in en rondom de stedendriehoek Deventer, Zutphen en Apeldoorn is het voorjaarsprogramma van de Volksuniversiteit Stedendriehoek een feit. Geïnteresseerden kunnen komend voorjaar kiezen uit een gevarieerd aanbod, van Portugees op reis tot Creatief schrijven en van Social media en kinderen tot Koken met vriendinnen.

Online inschrijven
De Volksuniversiteit trapt het nieuwe seizoen af op 30 januari bij Muzehof Zutphen met de cursus Digitale fotografie voor gevorderden met spiegelreflexcamera. Inschrijven voor deze en vele andere cursussen kan online via vustedendriehoek.nl

Veel te kiezen, plezier staat voorop
Met cursussen op het gebied van onder andere talen, koken, computers, dans, theater, levensbeschouwing, persoonlijk management en creativiteit is het aanbod met recht divers te noemen. Eén ding hebben alle cursussen gemeen: plezier staat voorop. ‘Wat met plezier wordt geleerd, wordt nooit meer vergeten’ is niet voor niets het credo van de Volksuniversiteit. Bijzonder in het voorjaarsaanbod zijn speciale Op reis-talencursussen waarin vakantiegangers in tien lessen worden klaargestoomd voor de zomer.

Veel locaties door samenwerking met kunstencentra en bibliotheken
De Volksuniversiteit werkt nauw samen met kunstencentra De Leeuwenkuil in Deventer, Markant in Apeldoorn en de Muzehof in Zutphen. Daarnaast zijn er verschillende workshops te volgen bij de Bibliotheek Deventer, de Bibliotheek Brummen/Voorst, de Bibliotheek Noord-Veluwe, de Graafschap Bibliotheken en CODA in Apeldoon. De intentie is om het aantal samenwerkingspartners uit te breiden, zodat in de toekomst op nog veel meer locaties cursussen kunnen starten.