Expositie Kirsten van Campen in SamSam

In Artcafé SamSam vindt zondagmiddag 12 augustus de opening plaats van de expositie van Kirsten van Campen. Aanvang 15.00 uur.

Over haar werk vertelt de zestienjarige Kirsten onder meer:

“Ik ben begonnen met schilderen en tekenen toen ik 12 was. Dat kwam doordat ik een kunstenares zag die ik echt super goed vond. Ik wilde net zo goed worden als haar en besloot om een potlood en papier te pakken. Na een paar maanden had ik het al snel onder de knie. Ik vond het super leuk en nu heb ik er steeds meer plezier in!

Mijn stijl

Mijn stijl is het vastleggen en benadrukken van emoties. Ik hou vooral van wanhoop. Ik vind de ogen dan heel mooi, maar ook de handen in het gezicht. Ik vind het ook mooi om tranen of regendruppels te tekenen. Zo weet je precies waar het portret over gaat. Ik vind het ook belangrijk om veel schaduwen te gebruiken. Het maakt mijn werk mysterieus.”

SamSam