Nieuw in Apeldoorn: lessen materieschilderen bij atelier CaroArt

Even voorstellen. Sinds 1 juli 2018 ben ik neergestreken met mijn atelier in Apeldoorn bij GaleriePS20. Mijn werk gaat voornamelijk over abstracte landschappen en kustlijnen. Het pure gevoel wat ik krijg bij het zien van een landschap fascineert mij en zet mij aan tot schilderen. Daarbij is het landschap altijd in beweging, en altijd onderhevig aan de elementen van de natuur. Ik combineer natuurlijke elementen zoals vilt, wol, en roest, in de compositie van mijn landschappen en probeer deze te integreren, om zo tot een mooi samenspel te komen. Door te werken met deze verschillende materialen is het altijd weer spannend hoe de uitwerking is in combinatie met kleur en verf. Momenteel ben ik aan het experimenteren met vilt en zijde op doek. Het vilten is een intensief proces waarbij je ook weer kunt werken naar verschillende oppervlaktestructuren. Juist deze structuren sluiten mooi aan bij de landschappelijke aspecten.

NU bij mijn atelier: vanaf 19 september nieuw serie lessen materieschilderen. Op een informele manier kennismaken met natuurlijke materialen zoals roest, hout, mos, boomschors, verf en compositie. Nieuwe technieken leren en verschillende texturen maken. Ervaar nieuwe mogelijkheden met de verschillende materialen! En natuurlijk gewoon gezellig creatief bezig zijn met verf en doek.

Voor meer info over de lesinhoud en prijzen ga naar www.caroart.nl, mijn fb pagina https://www.facebook.com/www.caroart.nl, of mail: [email protected].

CaroArt
Stationsstraat 45a
7311 NN Apeldoorn