Expositie Caroline van de Vate met schilderijen

geplaatst in: Algemeen | 0

Op uitnodiging van KuVa (Kunstenaarscollectief Vaassen) exposeert Caroline van de Vate met schilderijen in De Veenstade aan de Veenweg 5 in Vaassen. De tentoonstelling is tot en met 21 november aanstaande te bezichtigen tijdens de openingsuren van dit centrum.

Caroline is autodidact kunstschilder. Mensen en emotie inspireren haar, maar ook de bijbel is voor haar een onuitputtelijke bron van inspiratie. Haar visie ‘Ieder mens is waardevol’ is vaak terug te vinden in haar schilderijen.Herkenbaar is het licht dat in haar werk terug komt, het Licht dat hoop weergeeft.Caroline schildert met hoogwaardige acryl- of olieverf op linnen doeken met aluminium frame, liefst wat groter formaat. Haar stijl zou je kunnen omschrijven als figuratief met een impressionistische penseelstreek, met soms een uitstapje naar het abstractere werk. Caroline exposeert regelmatig in galeries, overheidsgebouwen e.d.

Caroline van de Vate