‘Fotograaf des Vaderlands’ momenteel in ACEC met expo

geplaatst in: Algemeen | 0

Afgelopen week is bekend gemaakt dat Jan Dirk van der Burg de ‘Fotograaf des Vaderlands’ is geworden. Fotograaf des Vaderlands is een ambassadeur voor de fotografie -een initiatief van het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam, Stichting Fotoweek en FOAM in Amsterdam- om mensen bewuster naar fotografie te laten kijken.

Op dit moment toont ACEC een expositie van hem met de titel Morning Glory. ACEC laat weten trots te zijn om “de Fotograaf des Vaderlands in huis te hebben.” Te zien tot en met 30 september aanstaande.

Vandaag (zaterdag 8 september) wordt om 16.00 uur de tentoonstelling Hi (snapshots) van Sandra Peters geopend. Deze expositie in de hernieuwde ondergrondse tentoonstellingsruimte van ACEC loopt eveneens tot en met 30 september aanstaande.

Een mooie gelegenheid om twee exposities tegelijk te zien!

ACEC