Expo Gonny de Weerd met Apenportretten

geplaatst in: Algemeen | 0

Gonny de Weerd exposeert vanaf aankomende zondag 4 november in Artcafé Samsam met haar olieportretten in olieverf en koffie. De opening van deze tentoonstelling is om 15.30 uur met een glaasje champagne en een hapje. Van 16 – 18 uur speelt Jocomori (semi-akoestische gitaren). Zondag 18 november om 15 uur: meezingkoor Piekobello van de Klup, met gezellige Nederlandstalige meezingers. Zondag 25 november om 15 uur: speciale middag voor apenliefhebbers.

Gonny de Weerd schildert sinds 2009 uitsluitend mensapen, vooral in olieverf.

‘Mensapen zijn onze soortgenoten en dat kun je wel zien ook! Ik vind het verschrikkelijk dat ze bedreigd worden met uitsterven. Met mijn schilderijen wil ik laten zien dat deze schitterende dieren het waard zijn om te beschermen.’

Samsam