Expo Annemarie Hakvoort in Tramstation Gorssel

Annemarie Hakvoort

Gedurende de maand december 2018 is in het Tramstation in Gorssel een expo­sitie te zien van het werk van Annemarie Hakvoort. De Zutphense kunstenares schildert verstilde land­schappen in acryl- en olieverf en werkt met intense kleuren in een losse stijl. Elk schilderij verwezen­lijkt een eigen sfeer.

De oorspronkelijk uit Rotterdam afkomstige kunstenaar heeft haar hart aan de Achter­hoek verpand. Ze zegt hierover: “Het landschap achter de IJssel ademt een eeuwen­oud gevoel van ‘zijn’. Door in alle rust te verstillen kan ik zelf ook in deze staat komen. Deze zijns­kwaliteit breng ik al schilderend over het doek. Mijn schilderijen zijn daarmee een weer­spiegeling van zowel het uiterlijke plaatje als mijn innerlijke land­schap”.

Het Tramstation is geopend: iedere dins­dag van 14.00 tot 16.00 uur en iedere donder­dag van 10.00 tot 12.00 uur. Exposities zijn van buitenaf permanent te zien.
Adres: Het Tramstation, Van der Capellenlaan 4, 7213 AG Gorssel

Annemarie Hakvoort