Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Concert in Kapel Hoog Soeren

24 september 2017

Het Gelders Trombone Ensemble én het Gelders Saxkwartet geven op zondag 24 september 2017 om 15.30 uur een concert in de kapel van Hoog Soeren. De kapel is vanaf 15.00 uur geopend. Toegang 7,50 euro per persoon graag contant betalen. In de pauze en na afloop is er gelegenheid tot ‘meet and greet’ met de artiesten en met elkaar. Een hapje en drankje zijn aanwezig. Consumptiebonnen te koop bij de ingang.

Het Gelders Trombone Ensemble is een verfrissende combinatie van vijf ambitieuze trombonisten uit Gelderland. Het ensemble treedt sinds 2015 op als trio, kwartet of kwintet en streeft er naar om haar publiek te verrassen en te vermaken met de veelzijdigheid van de trombone. Om dit te bereiken speelt het ensemble een zeer gevarieerd repertoire. Naast muziek uit de klassieke en de romantische periode, brengt zij ook moderne- en jazzmuziek ten gehore. De trombonisten van het Gelders Trombone Ensemble zijn allemaal muzikaal opgegroeid en spelen nog steeds bij het Fanfareorkest Eendracht uit Eerbeek. De solotrombonist is tevens eerste trombonist van het Gelders Fanfare Orkest. Op zondag 24 september zal het Gelders Trombone Ensemble als trio optreden. Trombonisten zijn Anne Wensink (solo trombone), Davy te Bokkel (tweede trombone) en Wim Wensink (bas trombone).

Uit de muzikale bodem van Gelderland (en ook een beetje Brabant) ontstond in 2016 Het Gelders Saxkwartet. De saxofoon is vooral bekend uit het jazzrepertoire. De leden van dit kwartet willen het publiek laten horen hoe divers de mogelijkheden van de saxofoon eigenlijk zijn. Van Bach tot Bachianas Brasileiras, van Cosi Fan Tutte tot de West Side Story. Mensen zullen verrast worden door dit veelzijdige instrument en haar zeer vaardige bespelers. Op dit moment spelen de saxofonisten tevens bij het Fanfareorkest Eendracht uit Eerbeek, het Gelders Fanfare Orkest en de Heineken Fanfare uit ’s-Hertogenbosch. Op zondag 24 september zal het Gelders Saxkwartet optreden met de saxofonisten Henk Wensink (sopraan saxofoon), Alette Burghout (alt saxofoon), Bianca Kuijpers (tenor saxofoon) en Suzan Lutke (bariton saxofoon).

Kapelconcerten Hoog Soeren

 

 

Gegevens

Datum:
24 september 2017
Evenement Tags: