Sponsors

Wilt u sponsor worden van Apeldoorn uit de kunst?
Dat kan! Voor maar 5 euro per maand wordt uw advertentie geplaatst op de website van Apeldoorn uit de Kunst.

Dit is zeker interessant, want deze website is meer dan 145.000 keer bezocht! Naast de advertentie krijgt u ruimte (op deze pagina) om meer te vertellen over uw organisatie. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via deze link.


Over het Experience Centre 

Het Royal Talens Experience Centre is er voor iedereen die op zoek is naar inspiratie, productkennis en teken- en schilderplezier. Elke vrijdag en zaterdag is onze winkel geopend van 10.00 tot 17.00 uur en bent u van harte welkom om kennis te maken met onze producten. U kunt bij ons terecht voor verschillende teken- en schilderworkshops en cursussen, rondleidingen in de verffabriek en speciale maatwerk arrangementen. Onze activiteiten worden begeleid door ervaren kunstenaars en docenten. Zij zijn goed bekend met onze producten. Wij werken met de fine art merken Rembrandt, Cobra, Van Gogh, Amsterdam, Talens Art CreationTalens, Bruynzeel en Sakura. Kijk voor meer informatie graag op onze website: www.royaltalensexperience.nl


De Eglantier 250
7329 DH Apeldoorn
email: [email protected]

Openingstijden: vrijdag en zaterdag 13 – 17 uur
galerie-apeldoorn.nl


Atelier Ludiek Jolanda van Hattum

Jolanda is beeldend kunstenaar en maakt schilderijen, tekenen, monotypes en sculpturen in steen. Haar werk is te omschrijven als intuïtief abstract, op-art/geometrie met een uit stap naar portret.De gebeurtenissen om haar heen, soms heel ver weg maar ook zo dichtbij verwerkt ze in haar werk. De portretten maakt ze in series, daarbij spelen stemmingen van de personen een belangrijke rol.Door de diversiteit van technieken en materialen probeert ze de aandacht van de beschouwer te vangen. Mooi of niet mooi…als het maar boeit.
In haar ” Atelier Ludiek ” geeft Roland teken/schilderlessen, workshops experimenteel schilderen en beeldhouwen in steen. Daarnaast zet Jolanda zich in voor de Vrijetijds-Kunstenaars in Apeldoorn en omgeving. Denk daarbij aan De Kunsterij Brink& Orden en het Montmartre Spektakel in de binnenstad van Apeldoorn.

Website : www.atelierludiek.com